Потрібні курси фінанси, інвестиції щось в цьому плані. Син в наступному році закінчує 11 клас і потрібно підготуватися як слід, оскільки обираємо напрямок фінанси.Можливо хтось щось порадить.
Курси професій
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-08-14 14:40:22
Я думаю при інститутах є підготовчі курси або окремо викладачі набирають групи на індивідуальні графіки.
Поделиться32022-08-14 18:50:30
Ось в Атмосферній школі дистанційного навчання є курси https://www.atschool.com.ua/courses-pos … -trejdyng/ за бажанням можете отримати безкоштовну консультацію аби прийняти рішення і зрозуміти чи підходять вам курси.Також самостійно на сайті можна вивчити інформацію.
Поделиться42023-12-12 15:07:32
У перший рік навчання зазвичай знайомлять з головними акторськими навичками та намагаємося застосовувати їх на сцені. Також деякі заняття будуть про роботу перед камерою. Розбирають як проходити кастинги. Знімають фото та відео візитки, які можна буде використати чи залишити для свого архіву. І це все ви можете дізнатися з сайту де є Театральна студія . Ось, будь ласка, шукайте.
Поделиться52024-04-25 13:26:03
Я недавно закінчив курси з програмування та зараз активно шукаю роботу у сфері ІТ. Чув, що деякі компанії пропонують дуже цікаві проекти та умови для молодих спеціалістів, але все ще не можу визначитися, де краще подавати своє резюме. Може хтось може порадити, як знайти надійну ІТ-компанію, яка відкрита до новачків та з якою можна рости та розвиватися професійно?
Поделиться62024-04-25 13:29:43
Наразі багато ІТ-компаній шукають молодих талантів, готових до викликів і нових проектів. Зокрема, компанія "Галактика" активно набирає нових спеціалістів на різні позиції. Наприклад, вони зараз шукають продакт-менеджерів, які можуть працювати над розвитком цікавих продуктів. В блозі сайта ви дізнаєтеся про те що таке продакт менеджер та чим він займається https://galaktica.io/blog/prodakt-menedzher-khto-tse/ . Це досить важливо адже він відповідає за визначення вимог до продукту, його планування, а також взаємодію з дизайнерами, розробниками і маркетологами. Окрім того, ми прагнемо до створення інклюзивного середовища, де кожен змог би проявити свої здібності на повну. У них також є відкриті вакансії для тестувальників, програмістів, системних аналітиків, та багато інших позицій. Компанія "Галактика" відома своєю культурою навчання і розвитку персоналу, тому ти зможеш постійно підвищувати свої професійні навички.