Нещодавно шукала подарунок мамі і подрузі і вирішила подарувати щось звідси) Вибираю тут прикраси для дитячого дня народження Як ви думаєте, що краще вибрати?
Все для свят та вечірок
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-07-29 14:38:50
Скоро день народження у мого чоловіка буде багато запрошених пар з дітьми. Для дорослих у нас вже підготовлено розваги, а ось що дітям придумати? Що може їх об'єднати, щоб весело провести час? Може якісь настільні ігри, але де вони продаються?
Поделиться32023-07-30 19:08:59
Скоро день народження у мого чоловіка буде багато запрошених пар з дітьми. Для дорослих у нас вже підготовлено розваги, а ось що дітям придумати? Що може їх об'єднати, щоб весело провести час? Може якісь настільні ігри, але де вони продаються?
Щоб дітям було не нудно, я придумала їм захоплюючу розвагу і вирішила купити шахи https://bi.ua/ukr/nastolnye-igry-i-pazl … shahmatyi/ Це був чудовий вибір! Діти одразу зацікавилися грою та активно змагалися один з одним. Шахи стали справжнім хітом вечірки, і я була рада, що дала їм таку можливість розвивати свою логіку та стратегічне мислення. Завдяки шахам діти не нудьгували, а провели час із користю. Тепер ця гра буде обов'язковим атрибутом наших вечірок!